Zpátky na seznam článků

Ochutnávka vína ve Znojmě s MK

O víkendu 17. – 18. srpna 2019 uspořádali Mladí konzervativci Brno teambuildingovou akci Mladých konzervativců v jihomoravském Znojmě. Principem akce…

O víkendu 17. – 18. srpna 2019 uspořádali Mladí konzervativci Brno teambuildingovou akci Mladých konzervativců v jihomoravském Znojmě. Principem akce nebyly workshopy, semináře nebo besedy, nýbrž společenské neformální akce, které měly sblížit členy Mladých konzervativců.

Po příjezdu do Znojma v pátek večer jsme navštívili vyhlášenou pivní a klobásovou hospodu. Tam se na nás přijel podívat senátor ODS za obvod Znojmo Rostislav Koštial, se kterým jsme si popovídali o nástrahách dnešního světa. 

V sobotu na nás čekalo město Znojmo a jeho památky – středověká rotunda s malbami, výhled na Dyji, znojemské podzemí postupně stavěné až 500 let, které bylo objeveno až při propadávání města při jeho zástavbě či radniční věž. Večer jsme se mohli těšit na degustaci vín ve Vinařství Koníček, což byla událost, na kterou jsme se samozřejmě těšili ze všeho nejvíce. 

Jižní Morava je krásná. Do konce léta zbývá ještě několik dní, proto pokud máte volný čas, neváhejte a vyrazte na vinobraní.